SHAMANKA Over mij

Over mij

01. Hallo, beste vrienden!

Laat ik beginnen met een korte uitleg van hoe het begon (ik denk dat velen van jullie een vergelijkbare situatie hadden) plus uit nieuwsgierigheid – waar kwam de naam van het bedrijf vandaan

Ik kwam bijna vijf jaar geleden naar Nederland, waarop ik vrij grote huidproblemen kreeg als gevolg van klimaatverandering, ander water en andere voeding. Dus het begon … op zoek naar de juiste cosmetica, proberen, testen, “sjamanisme” – “Shamanka” – de naam van de winkel, mijn vriendje die net begon om mij te noemen “shamane ” toen ik weer allergisch was voor een aantal super dure merken aanbevolen een en ander door een grote actrice en model. Deze crème of vloeistof of handelde op mij heel anders – ondanks de “super samenstelling” of de super component zonder dezein de samenstelling te vinden (haha). Ik miste de beschikbaarheid van bepaalde merken in Polen!

Ik kwam tot de conclusie dat een dergelijke online winkel met grotendeels de natuurlijke en gespecialiseerde cosmetica, met concurrerende prijzen een goed idee zou zijn.

Ik wil niet dat je wacht tot je op pad gaat om de cosmetica te vinden die je mist, en je tijd verspild met het bezoeken van drogisterijen; en je jezelf afvraagt wat hier zou kunnen helpen, wat hier te kiezen; in plaats van te genieten en te relaxen op een langverwachte vakantie.

02. Waarom is het de moeite waard?

  • Bij mij vindt u alles wat nodig is voor uw lichaamsverzorging!
  • Cosmetica in mijn winkel worden klinisch getest.
  • De producten worden niet getest op dieren.
  • De meeste van hen hebben meer dan 80 % een natuurlijke samenstelling
  • De producten zijn altijd origineel en komen alleen van betrouwbare leveranciers met de langst mogelijke geldigheidsdatum.
  • Perfect voor mensen met gevoelige teint en allergieën!

Ik probeer de productfoto’s en beschrijvingen zo goed mogelijk te maken, zodat u over het product grondig kunt lezen voordat u een aankoopbeslissing neemt.

03. Team

Mijn team bestaat uit twee mensen: ik, en mijn vriend Kamil helpt me.
Laat mij eerst mijzelf voorstellen – mijn naam is Magdalena Widzińska, ik wil u graag welkom heten in de online shop! 🙂

Dit is de eerste winkel – een bedrijf dat ik heb verzorgd, dat is waarom het erg belangrijk voor mij is om een goed gevoel te hebben dat alles leesbaar en gemakkelijk te “omarmen” is.
Ik hoop dat ik aan uw verwachtingen voldoe!
Als u een advies voor mij heeft of een wens – bijvoorbeeld, om iets te verbeteren, aarzel dan niet en schrijf: