FAQ

Click  I FORGOT MY PASSWORD and enter your email address that was used in the registration process. We will send you a link to the new password to the address provided.

Ja, zolang wij het pakket nog niet hebben verstuurd. De mogelijkheid om te wijzigen is tot 24 uur na aankoop, elektronisch of neem telefonisch contact met mij op (gegevens hieronder).
Vermeld de exacte informatie over de definitieve versie van de bestelling, het bestelnummer en uw persoonlijke gegevens ter verzending, ter bevestiging

shamankashop.kontakt@gmail.com of 0031 616 989 127

Natuurlijk is er zo’n mogelijkheid. Persoonlijke afhaalmogelijkheid bestaat in twee locaties. 1) Veen 4264KG, Veensesteeg 23, en 2) Tilburg, persoonlijk afhalen is gratis. In deze gevallen zal meer over uren en plaatsen worden vermeld in de eerste nieuwsbrief en in mijn webshop pagina.
Voor meer informatie over de verzending of persoonlijke afhaling: stuur graag een e-mail of bel 🙂 9-18 van maandag-zaterdag.

shamankashop.kontakt@gmail.com of 0031 616 989 127.

U vindt het onder elke productbeschrijving – onder de naam “COMPOSITION”

Iedereen heeft een ander type huid, verschillende behoeften, daarom worden soms de beste zorgeffecten veroorzaakt door de combinatie van verschillende verzorgingslijnen. De beste oplossing zal zijn om contact met mij op te nemen via e-mail: shamankashop.kontakt@gmail.com

Ik zal overleggen met een schoonheidsspecialist die met mij samenwerkt, die individueel advies zal geven en uitgebreide effectieve producten zal selecteren – Dan krijgt u in reactie een beschrijving van producten en advies 🙂

Word mijn cliënt!
Ik nodig u van harte uit om gebruik te maken van de nieuwsbrief. Informatie over nieuwe producten, promoties; nieuws wordt 1-2x per maand naar uw e-mail verzonden. Er is een tabblad op de hoofdpagina “Abonneer je op de nieuwsbrief”
– het invoeren van uw e-mailadres en het bevestigen van het bericht dat u ontvangt in uw e-mailbox – U krijgt ALLE NIEUWS, EN DE BELANGRIJKSTE INFORMATIE van activiteiten in mijn winkel! :).
Weet dat u zich op elk moment kunt afmelden voor de nieuwsbrief