Annabelle Minerals - Covering Mineral Foundation - GOLDEN FAIREST! 1G MONSTER

In stock
SKU
annabelle-minerals-kryjacy-podk%c5%82ad-mineralny-golden-fai
€ 4,50
Monster

Het verlichten van mica, mattifying zinkoxide, verantwoordelijk voor uva/uvb bescherming tot 30 SPF titaniumdioxide en kleurijzeroxiden en ultramarijn, zorgen voor een veilige en duurzame make-up, waardoor zowel het uiterlijk als het welzijn worden verbeterd.

Vergeet verstopte poodies, ademloze onderpoöp, slechte dekking van verkleuring of masker effect. Annabelle Minerals garandeert dankzij het verhoogde titaniumdioxidegehalte een effectieve verminking, roodheid en onvolkomenheden van de teint. De dekkingsformule zorgt voor volledige dekking en is ook geschikt voor mensen met een droge huid.

Gouden tinten zijn ontworpen voor mensen met een warme vorm van schoonheid. Ze worden gedomineerd door gele noten met een mengsel van olijftonen.

Golden Fairest verhullen primer is de tweede helderste schaduw in de Gouden categorie, ideaal voor mensen met een zeer heldere, licht gele teint. Het is gemakkelijk te gebruiken, geeft een gevoel van lichtheid en natuurlijke uitstraling.

Samenstelling: Titaniumdioxide, Mica, IJzeroxiden, Zinkoxide

PRIMER-APP

Annabelle Minerals minerale primer is het meest handig aan te brengen met een kabuki borstel ontworpen voor dit doel

Vrij stromende minerale primer kan zowel droog als nat worden aangebracht.

Bij het aanbrengen van een natte primer, is het voldoende om de borstel te spuiten met thermisch water of hydrolat, en dan zachtjes dip in de cosmetische. De stichting krijgt dan een romige textuur.

Als u de toepassing droog wilt hebben, dan:

1. Giet een beetje minerale primer in het deksel van het deksel; 2. Breng de geselecteerde borstel aan op het oppervlak van de cosmetica, schroef het poeder in de haren; 3. Overtollige doekje bovenop de hand; 4. Spreid een dunne laag minerale foundation over het gezicht in cirkelvormige bewegingen, het leiden van de borstel van de binnenste delen van het gezicht naar buiten. Dit zal zorgen voor een gelijkmatige toepassing en geen ongelijkheid; 5. Zorg ervoor dat u de primer helemaal naar de kaaklijn verspreidt; 6. Als u de dekking te delicaat vindt, herhaalt u de actie totdat het gewenste effect is bereikt.

Je krijgt een natuurlijk effect een paar minuten na het aanbrengen van de fundering wanneer de mineralen samensmelten met je huid.

Meer informatie
Marka Annabelle Minerals
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Annabelle Minerals - Covering Mineral Foundation - GOLDEN FAIREST! 1G MONSTER