Annabelle Minerals - Illuminating Mineral Foundation - GOLDEN LIGHT! PROEF VOOR 3 VOLLEDIGE MAKE-UP!

In stock
SKU
annabelle-minerals-rozswietlajacy-podk%c5%82ad-mineralny-gol
€ 4,90
Monster!   Gouden tinten zijn ontworpen voor mensen met een warme vorm van schoonheid. Ze worden gedomineerd door gele noten met een mengsel van olijftonen. Golden Light verhelderende primer is direct gemaakt voor mensen met een beige teint, vallen zachtjes in de gouden kleur. Het is gemakkelijk te gebruiken, geeft een gevoel van lichtheid en natuurlijke uitstraling.

Perfectie ligt in eenvoud. Annabelle Minerals had slechts vier ingrediënten nodig om unieke, natuurlijke cosmetica te creëren.

Het verlichten van mica, mattifying zinkoxide, verantwoordelijk voor uva/uvb bescherming bij 20 SPF titaniumdioxide en kleurijzeroxiden en ultramarijn, zorgen voor natuurlijke en duurzame make-up, waardoor zowel het uiterlijk als het welzijn worden verbeterd.

Vergeet verstopte poodies, zware onderzeese, slechte dekking van verkleuring of het effect van het masker. Annabelle Minerals highlighter is zacht voor de huid, zorgt voor matige dekking en is vooral geschikt voor mensen met een glow-free, vermoeide, fijne rimpel teint.

Annabelle Minerals highlighters zijn verkrijgbaar in vier kleuren, met verschillende helderheidsniveaus.

Gouden tinten zijn ontworpen voor mensen met een warme vorm van schoonheid. Ze worden gedomineerd door gele noten met een mengsel van olijftonen. Golden Light verhelderende primer is direct gemaakt voor mensen met een beige teint, vallen zachtjes in de gouden kleur. Het is gemakkelijk te gebruiken, geeft een gevoel van lichtheid en natuurlijke uitstraling.

De primer is verkrijgbaar in verpakkingen van 4 en 10 gram.

Een comfortabel en elegant duurzaam plastic bed met een zeef beschermt de primer tegen morsen.

Samenstelling: Mica, Titanium Dioxide, Zinkoxide, IJzeroxide PRIMER-APP

Annabelle Minerals is het handigst aan te brengen met een geschikte funderingsborstel: platte topborstel, kabuki borstel, korte topborstel of Softie L make-up spons.

Vrij stromende minerale primer kan zowel droog als nat worden aangebracht.

Bij het aanbrengen van een natte primer, is het voldoende om de borstel te spuiten met thermisch water of hydrolat, en dan zachtjes dip in de cosmetische. De stichting krijgt dan een romige textuur.

Als u de toepassing droog wilt hebben, dan:

1. Giet een beetje minerale primer in het deksel van het deksel; 2. Breng de geselecteerde borstel aan op het oppervlak van de cosmetica, schroef het poeder in de haren; 3. Overtollige doekje bovenop de hand; 4. Spreid een dunne laag minerale foundation over het gezicht in cirkelvormige bewegingen, het leiden van de borstel van de binnenste delen van het gezicht naar buiten. Dit zal zorgen voor een gelijkmatige toepassing en geen ongelijkheid; 5. Zorg ervoor dat u de primer helemaal naar de kaaklijn verspreidt; 6. Als u de dekking te delicaat vindt, herhaalt u de actie totdat het gewenste effect is bereikt.

Je krijgt een natuurlijk effect een paar minuten na het aanbrengen van de fundering wanneer de mineralen samensmelten met je huid.

Meer informatie
Marka Annabelle Minerals
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
  • Random Products
Annabelle Minerals - Illuminating Mineral Foundation - GOLDEN LIGHT! PROEF VOOR 3 VOLLEDIGE MAKE-UP!